FEMTINGE TEATER

Teater Musik & Stand-Up     

Välkommen till vår sida, här är våra aktuella föreställningar! 

SPELAS PÅ FEMTINGE TEATER: JULI: 7, 8, 9, 15, 16, 17, 27, 28, 31. AUGUSTI: 1, 2, 3. Kl: 19.00 alla datum. Boka på mejl: anderssonbyman@yahoo.se eller på telefon: 072-191 00 00. Begränsat antal platser per föreställning och förbokning gäller! 

Drömmen om Folkparken är en nyskriven musikteater som tar dig med till Folkparkernas glansdagar under, 50, - 60 och - 70 talet, en föreställning med drömmar, musik, artistporträtt, humor, skandaler och succé, häng med på parkturné! 

"En strålande insats! Folkparken väcks till liv i populär show. Samspelta i mimik & dialog skapar de närvaro av folkparkernas artister" - Smålands Dagblad 

"Nostalgitripp på riktigt, med extra allt! En fantastisk förmåga att få med sig publiken. Många skratt, allsång & stående ovationer" - Sävsjöappen.

KULTURBUD 

Från vår repetoar med föreställningar, stand-up, musiknummer och karaktärer presenterar vi stolt vår nya tjänst Kulturbud! Hur går det till? - Vi levererar ett nummer, en del ur en föreställning, stand-up, musik eller en karaktär till den eller de som fått det beställt till sig eller som beställer det till sig själv. Detta kan göras live i Sävsjö, Nässjö, Eksjö, Vetlanda, Värnamo eller Jönköpings kommun med omnejd och spelas då utomhus, på terassen, i trädgården eller nedanför balkongen och på säker avstånd såklart! Kulturbudet kan också levereras inspelat/filmat.Vi ser fram emot att leverera en kulturupplevelse i det personliga och lilla formatet!

Hjärtligt välkomna med er förfrågan, prisuppgift och bokning HÄR..

 JUKEBOX! 

En musikteater med nostalgi, humor, pop rock n´roll som tar dig med på otroliga möten och minnen runt Jukeboxen, samt bjuder  på den bästa musiken från 50-, och 60-talet med hits av Elvis, Siw Malmqvist, Chubby Checker mf.l. Lägg i en slant och Let`s do the twist! 

"Showen Jukebox är mer än bara underhållning! Det är en tidsresa som berör, kontakten med publiken är fenomenal" Stående ovationer och extranummer" - Smålands Dagblad

"Den ena låten efter den andra av 60 -talets stora rock`n`roll skatt är en fantastisk upplevelse" "De gör unika, speciella och alldeles underbara personligheter Sävsjöappen.  

"Linda Elaines röst är oslagbar när hon river av allt från Wanda Jackson till Siw Malmkvist med intensiv energi och genuin äkthet" - Vetlanda Posten  

Ring